HTML

Ez lesz a doboz címsorában.

Információk a Regency Resorts Tenerife üdülőcsoport Vendégküldő Programjáról. Regency üdülők: Regency Country Club Regency Club Regency Beach Club Regency Heights Paradise Court

Friss topikok

Tenerife időjárása

2011.09.22. 04:36 andiandi43

Meteoline
Az Afrika északnyugati partjai előtt fekvő szigetek éghajlata meleg nyarú mediterrán. A csapadék éven belüli eloszlása is jellegzetesen mediterrán, azaz a legtöbb csapadék ősz végén és télen hullik. Az évi csapadékösszeg 200-500 mm közötti. Májustól szeptemberig szinte felhő sincs az égen, szikrázóan süt a nap. Ebben az időszakban gyakran egy csepp eső sem hullik, csaknem teljesen esőmentes az időjárás. A tenger felszínének átlagos hőmérséklete a Kanári-szigetek partjainál májustól októberig általában 22°C fölötti. Augusztus és szeptember hónapokban legmelegebb a tenger, amikor a hőmérséklete eléri a 24-26°C-ot is, így a meleg, napsütésben gazdag napokon jól esik megmártózni a tengervízben. A napsütéses, meleg időre való tekintettel a könnyű, vászon vagy pamut anyagból készült viselet ajánlott. A pamutból készült, nedvszívó ruhanemű megvéd az erős napsütéstől is.
 

Szállás Tenerifén

Szólj hozzá!

Címkék: afrika szállás tenger tenerifén tenerife meteoline

A bejegyzés trackback címe:

https://regencyresort.blog.hu/api/trackback/id/tr963244924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása